Technoplaneta - náš tým ve finále

Technoplaneta je dětská šifrovací hra, kterou pořádá Klub KAPSA. Hra je určena pro pětičlenné týmy žáků ZŠ a probíhá vždy na jaře formou několika internetových kol. Za naši školu se rozhodlo soutěžit několik týmů, z nichž jeden dostal pozvánku do finále, které se konalo 7. 6. v Praze. Účastnily se týmy z celé ČR, včetně několika zástupců ze Slovenska.

Náš tým FMLEK byl složen ze samých sedmáků: Filip, Matylda, Kamilka,Emilka a Patrik. Pro soutěž je dlouhodobě připravovala a do finále doprovázela paní učitelka Hana Schmidová.

Naši borci byli v soutěži relativními nováčky a měli fantastický postup, proto se dostali na divokou kartu organizátorů do finálového luštění, které probíhalo na deseti stanovištích pod širým nebem. Z deseti šifer naši odhalili devět, a nešlo o žádné maličkosti - můžete si to vyzkoušet také. Technoplaneta rozvíjí týmovou spolupráci a využívá dar každého z členů týmu. A navíc, finále se konalo pod širým nebem a po stanovištích, žádné sezení u počítačů!

Ve finálovém klání se umístili na 38. místě z 51 týmů, za což jim gratulujeme a děkujeme, že s hrdostí nesli naše barvy.


Publikováno dne: 7. 6. 2017

Seznam článků