Školní kolo soutěže IT gram

Dne 1. února proběhlo v našich počítačových učebnách školní kolo soutěže IT gram. Soutěž navazuje na předchozí verzi Předveď, co umíš na PC, jen má nové kategorie a také u některých kategorií pozměněný způsob hodnocení.

Žáci 4. a 5. soutěžili v úpravě textu ve Wordu a ve tvorbě obrázku v programu Malování. Žáci druhého stupně se mohli zapsat do tradičně pojatých kategorií Grafika nebo Excel, či se utkat nově v záludných úpravách daného textu ve Wordu, vyzkoušet si před porotou dovednost prezentovat nebo mohli využít zcela novou kategorii - Animace.

Porotu tvořili tito učitelé: první stupeň hodnotily paní Šťastná a paní Strnadová, Word pro druhý stupeň paní Závranská a pan Bednařík, který hodnotil ještě Animace spolu s paní Pospíšilovou a Grafiku 2 s paní Daňhelkovou, která ještě ohodnotila Excel. V porotě kategorie Prezentace zasedli pánové Bednařík a Čingl.

Vítězové soutěže: Sára Jacukevičová - G1, Franta Kittner - W1, Errol Ibrjam - W2, Alena Kokrdová - P2, Tomáš Plánička - E2, Karin Horváthová - G2, Emílie Daňhelková - A2.



Ke stažení

Publikováno dne: 1. 2. 2017

Seznam článků