Slavnosti škol Prahy 5

V sobotu 14. října 2017 v parku Portheimka na náměstí 14.října se konala akce, se kterou jsme se ještě nesetkali. Odpoledne bylo věnováno základním a mateřským školám z městské části Prahy 5, které se mohly veřejnosti představit dramatickým či hudebním vystoupením nebo svým stánkem s různými informacemi a malými dárečky. Programem provázel Martin Zounar, který svým vtipem vytvářel pohodovou atmosféru pro všechny.

Nešlo o klasický workshop, jak by se mohlo zdát, ale vizí celé akce bylo vzájemné setkání a propojení škol s veřejností. Záštitu nad akcí převzal starosta MČ Praha 5 Ing. Pavel Richter a zástupce starosty pro oblast školství Mgr. Vít Šolle.

Naše škola na této akci nechyběla, prezentovala nás svým klavírním vystoupením Ai Tseng a vystoupil také školní sbor Fontána pod vedením pí. ředitelky Libuše Daňhelkové za doprovodu lektorů orchestru NF Harmonie.

Akce se, dle slov zúčastněných, velmi povedla a všichni strávili své sobotní odpoledne v přátelském duchu s dětmi, známými a též s vybranými pedagogy škol.

Děkujeme za hojnou účast všem, kteří se dostavili a podpořili tak naší školu svou přítomností.


Publikováno dne: 17. 10. 2017

Seznam článků